Fra venstre Liv Ullmann, Bjørn Skagestad, Kari Simonsen, Liv Bernhoft  Osa, 
MATTIS HERMAN NYQUIST og teatersjef Tom Remlov
Fra venstre Liv Ullmann, Bjørn Skagestad, Kari Simonsen, Liv Bernhoft Osa,

Stjernelag på veg

Neste haust kjem eit stjernelag frå Riksteateret til Tysværtunet. Mellom anna Emmyprisvinnar Anneke von der Lippe. Regien på stykket «Fortrolige samtaler» er ved Liv Ullmann.

Denne veka var Helga Haugsnes Borgen ved Tysværtunet kulturhus på Riksteater arrangørtreff. Tilstades var mellom ann Liv Ullmann og gav innblikk i forstillinga «Fortrolige samtaler», kor ho har regi. Ullmann presenterte eit stjernelag av skodespelarar på rollelista. Blant desse nykåra Emmyprisvinnar Anneke von der Lippe . «Fortrolige samtaler» har urpremiere på Nationaltheatret i januar. Riksteatret tar den vidare på turne. 20. september 2016 kan du oppleva den i Aksdal, på Tysværtunet.
Haugsnes Borgen melder at billettsalget allereie er godt i gang.