Dette skjedde i helgen

Her er helgens politilogg

Politilogg for Haugaland og Sunnhordland politidistrikt

Natt til lørdag:

KL 2154 ble det meldt om at mann i 40 årene hadde oppsøkt en adresse på Stord og truet sin ex med kniv. Var 3 personer på stedet i tillegg til mistenkte. Hadde etter en stund forlatt adressen uten å skade noen.

Bevæpnet politi pågrep mannen på hans bopel annet sted på Stord kl 2322.
Dette skjedd uten noen form for dramatikk. Tatt beslag i kniv som ble truet med.

Mistenkte ble transportert til Hgsd og innsatt i varetektsarrest. Blir avhørt lørdag formiddag.

Kl 0008 Ørpetveitsvegen i Hgsd. Melding om høy musikk fra adresse hvor vi har vært flere ganger før av samme årsak.
2 16 år gml jenter hentet ut. Tatt med til politihuset i påvente av at de ble hentet av foreldre.

Kl 0140 indre kai Hgsd. Dame i 30 årene overstadig beruset. Tatt vare på av politi inntil en bekjent av henne tok ansvar og fikk henne trygt hjem.
Ukjent om det var et resultat av julebord.

Kl 0200 Stord. Melding om at mann liggende i vegbanen. Politiet ankom 1 min etter. Mannen lite kontaktbar og har kutt i bakhodet. Amb til stedet for sjekk. Tatt med av amb.
Vært tumulter inne på en pub i Sagvåg. Flere personer gått ut for å gjøre opp. Patruljen kom i kontakt med mannsperson på 20 år. Kraftig beruset. Erkjente å ha vært i håndgemeng med mannen som lå igjen i gata.
Ble underveis så aggressiv og dum at han ble transportert til Hgsd og innsatt i drukkenskapsarrest. Blir anm for ordensforstyrrelse. Morgendagen vil vise om han også blir anm for kroppskrenkelse.

Kl 0234 indre kai Hgsd. Mann på 28 bortvist fra sentrum frem til kl 0800. Full. Kranglet med ordensvakter på pub.

0252 Åkra. Husbråk. Mann kaster ting etter samboer. Viser seg at de hadde vært på pub. Sjalusi førte til krangel i heimen og mannen hadde kastet egg etter samboer.
Mann sa seg villig til å overnatte i husvill hos politiet for å gjenopprette ro og orden.

Kl 0235 Leivik Stord. Par i heftig krangel etter tur på byen. Roet seg da politiet ankom. Mann var gått hjem. Damen ville gå hjem når mannen hadde roet seg.

Kl 0337 drosjekø Hgsd. Krangel. Endte med at en mann i 20 årene ble innbrakt og innsatt i drukkenskapsarrest. Anm for forulemping av tj.mann samt nektet å oppgi personalia.
2 mann henholdsvis i 30 årene og 20 årene bortvist fra sentrum resten av natten.

Natt til søndag:
Travel natt for politiet.
Mye publikum på utestedene og da spesielt indre kai.

Kl 2330 ble 18 årig jente innbrakt fra en fest i Hgsd. Forsøkt kjørt hjem uten hell. Innsatt i drukkenskapsarrest inntil edru.

Kl 0140 ble 2 menn i 20 og 30 årene pågrepet på Stord i besittelse av narkotika. Innsatt i varetekt og blir avhørt i løpet av dagen. Beslag av en ikke ubetydelig mengde narkotika uten at dette vil bli mer konkretisert.

Kl 0156. 19 år gammel jente innbrakt fra indre kai. Full og dum. Nektet å etterkomme pålegg om å forlate utested. Innsatt i drukkenskapsarrest og blir anm for ordensforstyrrelse.

Kl 0305. Patrulje kommet over en overstadig beruset 20 åring i sentrum av Hgsd. I arrest inntil han er i stand til å ta vare på seg selv.

Kl 0330. Melding om en for melder ukjent mann som banket så hardt på døra at hun var redd den skulle knuse. Risøy Hgsd. 49 år gammel mann ble veldig hissig da politiet fikk kontakt med ham. Etter hvert hamret han løs på inventaret i politibilen også. Innsatt i drukkenskapsarrest og blir anm for ordensforstyrrelse.

Ca kl 0300. Bil i grøfta nord for avkjøringen til Liareid i Sveio. Mann i slutten av 20 årene mistenkte for promillekjøring. Fremstilt for blodprøve. Beslag av førerkort. Dimittert. Bilen ukjørbar.

Det var ellers en rekke bortvisninger fra sentrum av Hgsd.
Deriblant 3 østeuropeere som var i slagsmål på utested i Hgsd kl 0220. Disse blir også anm for ordensforstyrrelse i ettertid.

En del meldinger om høy musikk fra privatadresser i distriktet som vi ikke hadde kapasitet å gjøre noe med.