Astrid Lindgren var tema på Straumen skule. Foto: Straumen skule
Astrid Lindgren var tema på Straumen skule. Foto: Straumen skule

Astrid Lindgren juleshow.

Med god hjelp av lærarstudentar frå HSH blei det to flotte juleførestillingar på Straumen skule denne veka. Fokuset var på Astrid Lindgren sitt forfattarskap.

Skrevet av Jan Helge Øvernes

Og det kom tydleg fram med persongalleri frå Bakkebygrenda, Pippi Langstrømpe, Emil i Lønneberget, Rønja Røvardotter med dei skumle rompenissane og ikkje minst den fornøyelege Landstrykaren. Alt var bunde saman rundt opplevingane til dei tre barna (programleiarane) som skulle vera åleine heime.
Med levande musikk av skulen sitt eige band, stilig kor og dyktige solistar med song og fløyte, blei det ei flott oppleving for fullsett gymsal to gonger i går kveld. Me har flinke elevar som me er veldig stolte over. Eit godt manus er viktig. Det var det Wenche og Grete som hadde snekra.

Sjå bilete frå juleshowet her: http://www.tysver.kommune.no/straumen-forsida/3302-astrid-lindgren-juleshow