Alexander Søderlund har skadet seg. Foto: Viggo Breitve
Alexander Søderlund Foto: Viggo Breitve

Søderlund er klar

Alexander Søderlund er klar for St. Étienne.

Alexander Søderlund har skrevet under en 3,5-årskontrakt med St. Etienne. Men det var ikke et lett valg å ta, forteller den tidligere RBK-spissen.
– Det tok tid for å finne ut om dette var det rette for meg. Til slutt valgte jeg å skrive under, forteller Søderlund, som besøkte klubben rett før jul. Det melder Rosenborg på sin hjemmeside http://www.rbk.no/news/article/1vq2ribv3jbrc1872zinr03fky/title/–vemodig-a-forlate-rosenborg
– Alexander Søderlund er blant oss, sa St. Étienne-manager Christophe Galtier på en pressekonferanse, skriver klubben. Søderlund sier til h-avis.no at han fortsatt ikke har signert, men at det skjer i løpet av kort tid.
Tysværbuen har lenge vært linket til den franske storklubben, og 1. januar var overgangen klar. Det er ikke kjent hvor mye klubben betaler for RBK-spissen, men prislappen var like over 14 millioner kroner..

Kan debutere neste helg
– Han signerte på fredag og trente både lørdag og søndag, begge gangene alene. Målet er at han blir med laget for fullt fra og med neste uke, og at han er klar til kamp neste søndag. Vi har satt sammen et treningsopplegg for ham, slik at han restituere seg fra sesongen som var, uten å miste rytmen, fortsatte manager Galtier.