Håkon André Waage er tilbake i Skjold, nå som trener. Her sammen med Dagfinn Bredal.  Foto: Hans Gunnar Hansen
Håkon André Waage er tilbake i Skjold. Nå kommer det spillere til klubben.. Her sammen med Dagfinn Bredal. Foto: Hans Gunnar Hansen

– Vil ta steg

Skjold-trener Håkon André Waage er selvsagt svært godt fornøyd med at unge lokale spillere velger seg Skjold.

Etter at det ble kjent at Stian Knutsen og Espen Sørenes kommer til Skjold fra Falkeid, og at Håvard Hovland og Sander Hettervik kommer tilbake fra FKH, var det en godt fornøyd Waage.
– Stian og Espen fra Falkeid har begge gode ferdigheter, men er veldig ulike spillertyper. Stian med blant annet god teknikk og stor løpskapasitet som kan bekle flere posisjoner på banen. Espen er en mer typisk målscorer, noe han har vist også i Falkeid.
Utfordringen til begge disse blir å holde seg skadefri når de nå får økt treningsmengde, samt at nivået er merkbart høyere i Skjold, sier treneren.

Tilbake
– Når det gjelder Håvard og Sander er vi veldig glade for å få disse tilbake til Skjold. Begge disse har jo i 2015 fått erfaring fra FKH. Håper disse tar med seg erfaringene de har opparbeidet seg og at det slår positivt ut for både deres og Skjold sin del.
Det blir uansett spennende å jobbe med disse guttene utover vinteren, jeg er sikker på alle fire kommer til å ta nye steg og gjøre Skjold enda bedre, sier Håkon André Waage.