I Stegacupen var det i fjor om lag 1.000 deltakar. I Steinsviktittet var det rundt det same, fordelt på hovudritt og barneritt.
Dag Frode Tønnesen (t.v.) er ein kjent mann i Stegaberg. Nå har han gjennom jobben i Norgeshus, vore med på å signere avtalen som gjer at Stegacupen nå skal hete «Norgeshuscup». Til høgre står Einar Hesthammer som også er engasjert i klubben.
Foto: Alf-Einar Kvalavåg
I Stegacupen var det i fjor om lag 1.000 deltakar. I Steinsviktittet var det rundt det same, fordelt på hovudritt og barneritt.

Sikra sponsorsatsing

To av Tysvær sine største idrettsarrangement har i løpet av jula, sikra seg sponsorer for dei neste tre åra.

Av Alf-Einar Kvalavåg
For Stegaberg IL blir namnet på fotballturnering deira frå 2016 kalla «Norgeshuscup», medan Falkeid IL har sikra seg ein ny langsiktig avtale med Steinsvik Group.
– Me er opptatt av å gjere noko i nærmiljøet, og ser på Stegaberg si turnering som midt i blinken i så måte. Dei fleste som jobbar her hos oss er med i klubben og ser kva viktig jobb dei gjer for nærmiljøet. Det vil me vere med å støtte, og har difor signert ein tre års avtale, med mulegheiter for tre år til, seier Dag Frode Tønnesen.

Tre nye år
Glede er det også i Falkeid IL og Steinsvikrittet. Etter tre år har Steinsvik Group nå sagt ja til å vere med på laget i tre nye år.
– Steinsvik Group og me har signert ein ny avtale som strekk seg fram til og med kalenderåret 2018. Verksemda har fått god respons, både frå tilsette og kundar på at dette er noko dei vil vere med på vidare, seier arrangør Håkon André Waage.

Les heile saka i papirutgåva