Politiloggen

Her er nattens politilogg. En notis fra Tysvær: Melding om høy musikk i Førresfjorden. Politiet til stedet, festen avsluttet før politiets ankomst.

Promillekontroll i Sauda rundkjøringen v/Esso. 43 kontr. 0 utslag.

Flere meldinger om høy musikk og bråk/krangling i politidistriktet. En del personer er også bortvist av politiet i løpet av natten.

Mann innsatt i varetekt i Haugesund, anmeldt for brudd på besøksforbud. Også anmeldt for kjøring i påvirket tilstand mm. Avhøres søndag.

Melding om slagsmål og skadeverk på utested i Haugesund. Mann anmeldt for ordensforstyrrelse, og bortvist fra stedet.

Bråk ved utested i Sauda. Politiet til stedet, mistenkte har forlatt stedet. Klammeri mellom vakt og en gjest. Mulig anmeldelse i ettertid.

2 personer innsatt i varetekt, i forbindelse med funn av narkotika i en leilighet i Haugesund. Mer enn til eget bruk. Avhøres søndag.

Mann påtruffet i Haugesund sentrum, i besittelse av mindre mengder narkotika. Også anmeldt for bruk av narkotika. Sak opprettet.

Beruset person på utested i Skudeneshavn. Hissig og lite samarbeidsvillig. Bortvist fra stedet.

Melding om slagsmål i Haugesund sentrum. Politiet til stedet, har vært i kontakt med 2 involverte personer. Ingen skade, ingen anmeldelse.

Melding om høy musikk i Haugesund sentrum. Politiet til stedet, i kontakt med personer på stedet. Ingen anmeldelse.

Melding om høy musikk i Førresfjorden. Politiet til stedet, festen avsluttet før politiets ankomst.

Overstadig beruset dame i Haugesund sentrum. Politiet til stedet, var kald og beruset. Ambulanse tar damen med seg til undersøkelse.

Fest med mindreårige på et lokale nord i Haugesund. Politiet til stedet, ungdommer løp avgårde. Festen avsluttet, personalia notert.