Alexander Søderlund
Alexander Søderlund

Zlatan mot Alexander

Til helgen er det skandinavisk duell i fransk fotball. Zlatan Ibrahimović mot Alexander Søderlund. Saint-Atienne mot Paris Saint-Germain.

Alexander Søderlund har allerede fått smake på stemningen i fransk fotball. Men det spørs om det slår helgens kamp når Zlatan og hans lag kommer på besøk.
Søderlund har etter hvert møtt en del gode fotballspillere og er ikke skremt før møtet.
– Paris på søndag ja. Selvfølgelig artig å møte sånne stjerner. Men når man er på banen, så tenker man bare på jobben man skal gjøre. Har spilt mot en del gode spillere tidligere, så er ikke så utrolig lenger, sier Søderlund som har en scoring og et målgivende på de tre seriekampene han har spilt.
Hvordan er interessen fra norsk presse foran storoppgjøret?
– Er en del media som vil komme på besøk denne helga. Men jeg har sagt nei til alle, sier Alexander Søderlund, som alene har sørget for at mange tysværbuer, haugalendinger og nordmenn til å følge med på fransk fotball.