Brannvesenet fikk raskt kontroll over gryta som tok fyr. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Brannvesenet fikk raskt kontroll over gryta som tok fyr. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Kontroll over branntilløp i Aksdalstunet

En gryte tok fyr på kjøkkenet i Aksdalstunet. De ansatte fikk kontroll over flammene, men så blusset det opp igjen, og det ble en del røyk. – Det er ikke meldt om personskader, eller større skader på kjøkkenet, sier politiets innsatsleder Kjetil Nesbu.

Det var klokken 11.35 at brannalarmen gikk hos brannvesenet i Aksdal. De var på stedet etter kort tid og kunne konstatere at kjøkkenpersonalet hadde slukket brannen. En gryte ble bært ut, og det blir nå luftet.
– Det ser litt dramatisk ut med brannbiler, politi og ambulanse her. Men vi har full kontroll. Vi har tilkalt en ambulanse for å sjekke om noen eventuelt har fått røyk i seg. Så får vi ta det herfra, sier Nesbu.
– Vi skal ta oss av lufting nå, og så trekker vi oss tilbake, sier brannsjef i Tysvær Ole Martin Nordstrand.