Dag Frode Tønnesen og Torbjørn Steinsland møttes til treningskamp i kveld. Heldigvis var a-laget best. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Dag Frode Tønnesen og Torbjørn Steinsland møttes til treningskamp i kveld. Heldigvis var a-laget best. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

9-0 er godkjent, og skaper ro

Stegaberg 1 er ni mål bedre enn Stegaberg 2. Heldigvis. Treningskampen i kveld viste at det er forskjell på 4. og 7. divisjon, men også at Dag Frode Tønnesen & Co. har et stykke igjen til toppformen.

Det var kompisgjengen på Stega 2 som begynte best og kom til de første sjansene. Så var Stega 2-keeper Nicholas Charalambous i det gavmilde hjørnet og serverte Petter Lønning 1-0. Da kom en periode hvor 4. divisjonslaget scoret seks mål og avgjorde kampen.
– Det var kjekt og vi fikk litt fart i ballen. Etter hvert var det heldigvis litt forskjell på algene og jeg fikk meg et par mål. Det går lett om dagen, selv om jeg har mye mer å gå på, sier Petter Lønning som scoret totalt fire av de seks målene i 1. omgang.
– Me fikk litt trykk i mot oss de første minuttene. Men så hadde vi full kontroll. Dette var en kamp vi ikke kunne rote oss bort i, og det var vel aldri tema heller. I dag fikk vi se noe av det vi trener på, fikk prøvd et par nye spillere og vant. Så får bedre motstand komme etter hvert, sier trener Dag Frode Tønnesen.
Mot slutten så han laget sitt ta kvelden, og det var faktisk 2-erlaget som kjørte. Men de fikk ikke mål på sin egen trener, Kristian Storesund, som også reddet en straffe.
9-0 var helt greit resultat, men 2-erlaget kunne fort, og burde hatt seg et mål og to.
Petter Lønning scoret fire mål.

Petter Lønning scoret fire mål.

Mer om kampen og mer om hvor langt Stegaberg er kommet i forberedelsene til 4. divisjon i papiravisen på torsdag.

Treningskamp

Stegaberg 9 (6)
Stegaberg 2 0 (0)
Treningskamp
Frakkagjerd kunstgras
1-0 Petter Lønning (6)
2-0 Petter Lønning (20)
3-0 Petter Lønning (23)
4-0 Tor André Eskevik (27)
5-0 Petter Lønning (30)
6-0 Terje Kristiansen (37)
7-0 Gabriel N. Johnsen (55)
8-0 Mandius Vårvik (71
9-0 Thomas Mæland (90)
Dommer: Kristian Fosse, Haugar