Joachim Kvalavåg og Kristian Storesund skal trene Skjold J19.
Joachim Kvalavåg og Kristian Storesund skal trene Skjold J19.

Fra Stega 2 til Skjold J19

Joachim Kvalavåg og Kristian Storesund skal trene Skjold J19 denne sesongen. Dermed kan klubben også i år, gi et tilbud til de eldste jentene.

Det er med stor glede vi kan presentere Joachim Kvalavåg og Kristian Storesund som nye trenere for vårt juniordamelag. Juniordamene har de senere årene hatt en fin utvikling under den irske landslagsspilleren Diane Caldwell. Diane valgte etter fjorårets sesong å takke nei til ny proffkontrakt i Avaldsnes og flyttet til Tyskland og spill i FC Köln.
Joachim var i fjor trener for Stegaberg 2, og skal nå sammen med kameraten Kristian prøve seg i jentefotballen. Kristian Storesund er keeper for Stegaberg, mens Kvalavåg fortsetter som spiller på 7. divisjonslaget Stegaberg 2.