Gin'n Tanic er 2. valget og den hesten som Johan Kringeland Eriksen lettest kan få tilbake på vinnersporet. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Johan Kringeland Eriksen ble nummer to på Forus, tirsdag. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

2. plass på Forus

Det ble en 2. plass for Grude Viktor og Johan Kringeland Eriksen på Forus i kveld. Også Tysvær-hesten Pøylefanten fikk vist seg fram.

Det ble 4. favoritten Solberg Jela og Tormod Gudmestad som gikk til topps i det siste V65-løpet. Grude Viktor travet inn til en 2. plass.
Pøylefanten fikk teste ut hvordan den ligger an i et prøveløp. Der ble den og Kringeland Eriksen nummer fem med kilometertiden 36,2. Hesten var innom en galopp, men flere har allerede lagt ut skryt for innsatsen på Forus Travbane.
– Det ble en liten galopp, litt klabb og babb når hestene rundt feilet og bremset, og da mistet han gangen. Kom seg nedpå og avsluttet helt glittrende!! Vi er strålende fornøyde og ser nå frem mot hans karriære som løpshest, skiver Stall Ovi i en melding til oss etter løpet.
– Det gikk bra i dag, men med tre strykninger ble det ikke så mye å gjøre, sier Johan Kringeland Eriksen som var fornød med prøveløpet han også.
– Pøylefanten gikk fint den, sier den travle kusken.
For de tre andre hestene Kringeland Eriksen skulle kjørt i kveld, var strøket fra programmet.

I morgen er det Bjerke og Skaffer Elden som venter på Grinde-kusken.
Søndag skal han kjøre på sin nye hjemmebane på Sørlandet. Da skal han i utgangspunktet kjøre følgende hester:
Odin Vinter
Villting
Texas Bonheur (FR)
Tiramisu G.T.
Willblesen
Beck Odin
Whatagiant
Det lukter nye premier av det oppsettet for den lovende kusken.