Søndag er det kamp om poen i Sysco Arena. HHK møter LSK. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Søndag er det kamp om poeng i Sysco Arena. HHK møter LSK. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Snill bank, og viktige poeng

Søndag ettermiddag kommer Lillestrøm til Sysco Arena. Lokalbanken spanderer billetter til alle som vil se kampen om å overleve i 1. divisjon.

HHK trenger desperat poeng for å overleve i 1. divisjon. Og da må Lillestrøm slås på søndag ettermiddag. Med et stort publikum i ryggen håper de å sette gjestene, som kanskje er mer kjent for fotballfolket, skikkelig på plass.
– Guttane trenger støtte fra hele Haugalandet for å lande 2 viktige poeng i kampen om å overleve i 1. divisjon, kom på kamp, ta med deg ungane, foreldrene, beste foreldrene, nevøer og tanter, vi skal fylle Haugalandets finaste storstue med masse liv og god stemming, skriver klubben i en pressemelding.
Og det beste av alt for publikum. Inngangsbillettene til den spennende kampen spanderes nemlig av Haugesund Sparebank.

Kampstart i Sysco Arena er 17.00