Knivstikking pluss bråk på kaien

Her er nattas politilogg:

0006 – Knivstikking – Haugesund
Kl. 0006 fikk vi telefoner fra flere vitner som meldte om en voldshendelse ute i en gate i et boligområde i nordre bydel. Mens vi var på vei til stedet med flere patruljer fikk vi melding om at en mann var knivstukket og at gjerningsmennene forlot stedet i en bil.

Vi bevæpnet patruljene våre. Noen av dem dro til stedet sammen med ambulanse. Andre patruljer tok opp jakten på gjerningsmennene.

Gjerningsmannen, en norsk mann i midten av 30-årene, ble oppsøkt hjemme av minst tre menn. Fornærmede ble utsatt for en rekke slag og han endte opp med en stikkskade i ryggen. Detaljene rundt alt dette må avhørene som skal gjennomføres lørdag bringe på det rene. Han ble brakt til Haugesund sykehus og skal ikke ha livstruende skader.

Kl. 0040 ble to polske menn i 30-årene pågrepet i en bil på Torvastad. Kl. 0055 ble en nordmann i midten av 20-årene pågrepet i Haugesund. De kan knyttes til volden som ble utøvd mot fornærmede og er satt inn i varetekt.

Saken vil bli etterforsket videre lørdag, blant annet med avhør av de impliserte.

0128 – Ordensforstyrrelse – Haugesund
En kvinne i begynnelsen av 80-årene, som bor kort avstand fra Politihuset i Haugesund, ringte oss kl. 0128. Da var hun vekket av en beruset ung mann som rotet rundt i hagen hennes.

En patrulje fant en mann i slutten av tenårene som vi kjenner fra tidligere. Han var åpenbart beruset og er satt inn i drukkenskapsarrest. Han er anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha knust noen heller i hagen til fornærmede.

Mannen fikk en kort kjøretur inn til politiets drukkenskapsarrest.

0220 – Ikke etterkommet pålegg – Haugesund
En politipatrulje ble tilkalt av vaktene ved flere utesteder i Haugesund. De hadde problemer med en kranglete mann i slutten av 20-årene.

Til tross for at mannen er kjent av politiet for ikke å etterkomme våre pålegg, så ble det forsøkt med en mild reaksjon. Han ble pålagt å forlate sentrum.

Mannen etterkom ikke pålegget og fortsatte å krangle med både vaktene og vår patrulje. Dermed endte han inn i drukkenskapsarresten. Her er han anmeldt for ikke å ha etterkommet politiets pålegg.