Tre personer ble sendt til sykehus etter en utforkjøring i kveld.
Tre personer ble sendt til sykehus etter en utforkjøring i kveld.

Tre Tysvær-ungdommer til sykehus

Det skal ha vært tre ungdommer fra Tysvær i ulykkesbilen som kjørte av veien på Førland i går kveld. Nå vil naboer til veistrekningen, og velforeningen at noe gjøres.

– Vi vil nå prøve å få til et møte hvor vi diskuterer hvordan vi skal gå fram videre. Flere her inne har vært med i Trygg i trafikken prosjektet til Tysvær kommune. Nå må det skje noe før det går skikkelig galt, står det i en tekstmelding fra en av naboene.
En 18-åring og to 16-åringer skal ha vært i ulykkesbilen. Da Tysvær Bygdeblad så bilen i dag, var den tydeleg ramponert etter utforkjøringen. Høy fart var et av tipsene politiet fikk med seg til den videre etterforskingen.

Ulykke
En bil kjørte mandag kveld av veien på Førland og havnet delvis på taket. Tre personer ble fraktet til sykehuset i Haugesund. Det skal bare være en bil involvert i ulykken, hvor alt tilgjengelig mannskap rykket ut. Bilen lå opp ned nede på et jorde.
Politiet melder ikke om skadeomfang på personene, men skriver i en melding at ingen var fastklemt.
Ulykken skjedde på Krabbatveitvegen, melder en tipser.