Eva Dalva, Bjarne Vierdal og Einar Kringeland på gårsdagens åresmøte. Foto:  Daniel Strand
Eva Dalva, Bjarne Vierdal og Einar Kringeland på gårsdagens åresmøte. Foto: Daniel Strand

Skjold med 160.000 i pluss

Skjold hadde i går sitt åresmøte og kunne legge frem gode tall i regnskapet.

Årsmøtet i Skjold Idrettslag ble gjennomført på selveste kvinnedagen i år. Det var ni stemmeberettigede til stede ved årsmøtets start, fem styremedlemmer og noen gjester. Idrettslaget kunne vise til sunn økonomi i 2015, og budsjetterer med fortsatt overskudd i 2016.
Klubben sitt overskudd i fjor var på 160.000 kroner.
Eva Dalva og Einar Kringeland trer ut av hovedstyret, og ny leder for håndball og fotball er henholdsvis Marius Alsaker og Lasse Staurland. Sune Villumsen ble gjenvalgt for innebandy. I tillegg ble Annette Skorpe, Robin Moe og Synne Bustad Pedersen inn som vara for allidrett og håndball.