Gotfred Mosdal hadde sin siste arbeidsdag på Førre skole fredag 
Foto: Trygve Kalleberg
Gotfred Mosdal hadde sin siste arbeidsdag på Førre skole fredag

Overrasket av elevene

Da Gotfred Mosdal hadde sin siste arbeidsdag på Førre skole fredag 11. mars ble han overrasket av alle elevene og kollegaene som laget en flott morgenssamling til ham.

Vel fortjent etter mange års tjeneste på Førre skole. Det er ikke få elever som har hatt gleden av hans engasjerte undervisning i alle disse årene. Rektor Svein Ove holdt tale og fikk Gotfred til å sette seg i den flotte kongestolen som Gotfred selv har snekret til Førre skole. Deretter ble det hilsen og sang fra 1. klasse og 6. klasse, samt «Du har noe ingen andre har» fra hele skolen. Gotfred Mosdal holdt selv en fin tale og sang, før hele skolen sang muntrasjonssangen «Smil, trall og vær glad» – i Gotfreds ånd. Takk for god innsats og flotte bidrag til Førre skole i mange, mange år, Gotfred!

Av Morten Salvesen, Førre skole