Magne Aarsteinsen er ferdig på Malta. Nå venter ritt i Belgia. Foto: Privat
Magne Aarsteinsen sykler NM denne helgen. Foto: Privat

Yppet seg på Malta, Belgia neste

Magne Aarsteinsen prøvde seg på nytt under dagens etappe av Tour ta Malta, uten å lykkes helt. Nå går turen til Belgia.

– Touren er ferdig nå. Vi fikk plutselig en ny løype enn det som opprinnelig var planen. Vi la opp til å gjøre løpet så hardt som mulig for alle. Thomas Strand var med i et par brudd, og kjørte bra, men fikk teknisk også idag. Jeg begynte skikkelig å kjøre med 3 runder igjen, og smadret hovedfeltet slik at det ble en gruppe på 15-20 mann. Etterpå stoppet det opp og eg angrep. Fikk en stor luke fort, og kjørte greit. Med 2 runder igjen kom Nr 2 sammenlagt opp til meg, og vi kjørte det vi maktet, men ble hentet rett før mål, forteller Magne Aarsteinsen på Malta.
– Hva er planen videre?
– Nå blir det en rolig dag imorgen før vi setter kursen mot Belgia på tirsdag. der er det er «tusen« forskjellige endagersløp, så vi har litt å velge mellom, sier syklisten fra Tysvær.