Magne Aarsteinsen sesongstarter under årets Tour Ta Malta
Magne Aarsteinsen avventer å reise til Belgia for å sykle ritt. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Aarsteinsen: – Skremt av terroren

Syklisten Magne Aarsteinsen er på vei til Belgia og flere ritt i påsken. Nå ser han og kameratene etter alternativ. – Vi er selvsagt skremt over nyhetene vi nettopp fikk. Vi reiser ikke til Belgia, før det er trygt.

Magne Aarsteinsen har nettopp gjennomført Tour ta Malta og sitter på hotellrommet med flybilletter til Belgia.
– Vi har åpne billetter så vi avventer litt hva som skjer. Men det er klart at terrorhandlingene skremmer oss så pass at vi akkurat nå ikke ser på det som realistisk å reise dit. Vi er begynt å se på alternativer i Italia i påsken. Hvis det ikke lar seg løse så reiser vi hjem til Norge, sier Magne Aarsteinsen.
– Hva har dere fått av informasjon så langt?
– Vi har ikke fått så mye, men vi tar det safe, så vi reiser ikke til Belgia, slik det er akkurat nå, sier tysværbuen.

Magne Aarsteinsen skulle sykle flere endagersritt i Begia.