image

– Stople er med i troppen

Ole Johannes Stople er en av spillerne som er i SKjold-troppen mot Trott i dag. Trener Håkon André Waage håper å få flere svar før neste helg seriestart.

Her er troppen til Skjold.
Kampstart på Stord er 17.00
Aleksander Gundersen, Christian Askeland, Halvor Hansen, Ole Johannes Stople, Rune Lindanger, Jarle Hundsnes, Jonas Staurland, Martin Nordtveit, Mats Steisland, Espen Sørenes, Berge Ohm, Gottfred Lindmann, Roald Berge, Sander Hettervik, Sondre Bådsvik, Stian Knutsen, Vebjørn Rullestad, Jonas Wergeland.
Håkon Bådsvik er fortsatt skadet. Vegard Steinsland og Daniel Aarås jobber.

– Det er fortsatt noen plasser som jeg er usikker på med tanke på seriestart. Håper at jeg etter kampen kan kan sette «ok» bak noen flere. På grunn av jobb og skader så er det nok ikke serielaget vi ser i dag, sier trener Håkon André Waage.
Det er meldt om kraftig vind og mye regn kampdagen. Det kan gjøre det hele til en vanskelig oppgave for begge lagene.

Vi er tilbake med referat fra kampen cirka klokken 20.00.