Johan kringeland Eriksen og Gin´N Tanic i duell med Svein Ove Wassberg og Silas Hovmand på Haugaland Travpark. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Johan Kringeland Eriksen får det travelt i dag på Sørlandets Travpark Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Spennende løp på Sørlandet

Kusk Johan Kringeland Eriksen er satt opp bak fem hester i dagens travløp på Sørlandets Travpark.

Kanskje ikke vinnerhester i utgangspunktet, men flere av disse har premiesjanser og kapasitet nok til å overraske. I tillegg skal jeg kjøre et prøveløp.
Her er grindebuens liste i dag:
The Special One U.S. (US)
Gregor Mollyn
Texas Bonheur (FR) møter nummer 4 VICTOR HASTRUP i V5A-3. Denne hesten er en av dagens store favoritter og vant tre av seks starter ifjor. Det er en hest med voldsom kapasitet, og selv om det er årsdebut, så tror mange den vinner direkte. Texas Bonheur og Kringeland Eriksen ligger i et felt bak, som kan stikke av med premie.
– Vi står litt feil i starten og dette er også et sprintløp. Skal vel mye til å vinne dette, sier Kringeland Eriksen.
Boen Odin er lite spilt og møter en av dagens outsidere for spillerne. 10 KVINDØLEN i V5A-4 er en egenrådig herremann, men som har høy toppfart. Tar han i hele veien, så blir han ikke enkel å holde unna for, skriver tippeekspertene.
Til slutt er Møller Jerka er med i et prøveløp.

Tips
– Har du noen tips før dagens løp på hjemmebane på Sørlandet?
– I V65 avd. 1 ville jeg satt stort kryss ved nummer 6 Special Envoy (US), I 5. avd bør nummer 1 Kleppe Snigen krysses av på kupongene. Så er jeg enig i ekspertene om at Victor Hastrup og Kvindølen er spennende starter i dag. Vi begynner løpene klokken 18.15. Det er regn og vått på Sørlandet i dag, sier Johan Kringeland Eriksen.