Tor André Eskevik og Petter Lønning er klar til kamp mot SKjold. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Tor André Eskevik og Petter Lønning er klar til kamp mot SKjold. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Dette er Stegaberg-troppen

I kveld klokken 19.00 møtes Skjold og Stegaberg til et klassisk lokaloppgjør i Grinde. Det bør bli en fest både på, og rundt banen. Her er de spillerne som skal møte Skjold.

Her er Stegaberg-troppen mot Skjold.
Dag Frode Tønnesen
Espen Førland
Espen Tørresdal
Gabriel Noreiga
Glenn Fjellet
Kjetil Bjørkheim
Kristian Storesund
Morten Mæland
Petter Lønning
Terje Kristiansen
Tor Andre Eskevik
Flemming Skare
Magnus Grindheim
Ørjan Hagland
Ruben Håland

Beklageligvis for oss så er både Jan Reidar og Øyvind Stakland ikke tilgjengelige. At vår kaptein, Jan Reidar og Øyvind ikke kan være med mot Skjold, gjør at vi naturligvis svekker vår tropp kraftig. Var ikke denne kampen de skulle være bortei, sier trener Dag Frode Tønnesen.

Bombe
Tjøsvoll fikk seg en smell mot Torvastad, og har ikke fått trent skikkelig denne uken. Stakland sliter med å få fri fra jobb i Bergen.
– Hva tenker du om kampen mot Skjold?
– Skjold kommer til denne kampen som storfavoritter, og de har en av de beste troppene i 4. divisjon. I utgangspunktet så skal Skjold slå oss 9 av 10 ganger. Så alt utenom 3 poeng til Skjold vil karakterers som en bombe. Vi går på banen for å spille en vanlig fotballkamp, gjøre så godt vi kan, så får vi se hvor langt det rekker. Det deles fortsatt bare ut 1 eller 3 poeng i denne kampen også, sier Tønnesen, som er klar til kamp igjen, etter en velykket inspirasjonsweekend med Tottenham sist helg.