London.
London.

Direkte til London hver helg neste vinter

I november blir det igjen kort vei til shopping, fotball og opplevelser. goTo-flyet tar av fra Haugesund lufthavn til London hver helg fra 4. november til 24. mars.
– Vi er veldig glade for å kunne tilby London-ruta hele denne vinteren. Med avreise fredag kveld og hjemtur mandag ettermiddag er direkteflyet perfekt for helgeturer, sier markedssjef i goTO, Jessica Velde.
goTO-flyet får avgang fra Haugesund klokken 20.05 (ankomst London, Gatwick kl 20:30) mandager og 20.45 fredager (ankomst London, Gatwick kl 21:05). Retur fra London blir 17.00 mandager og fredager (ankomst Haugesund kl 19:25)

Favoritt gjennom mange år
London har vært en favoritt for haugalendinger helt siden Ryanair startet sine avganger i 2003. Med goTo-flyet er storbyen bare halvannen time unna, og vinterruta åpner for mange opplevelser. Julemarkeder, shopping, fotballkamper, konserter og musikaler er bare litt av det London har å by på.

Kort vei inn til sentrum
goTO-flyet lander denne vinteren på London Gatwick. Det er gode nyheter, for flyplassen ligger sentralt plassert sør for storbyen. Gatwick Expressen har avganger hvert 15. minutt mellom flyplassen og Victoria Station, og toget bruker knappe 30 minutter inn til sentrum.

Lett å reise videre
For den reiselystne betyr direkteflyet til London også gode forbindelser ut i verden. Flyplassen tilbyr en egen connection-service som gjør det enklere å reise videre. Gatwick har avganger til over 200 destinasjoner i Europa, USA, Karibien, Midt-Østen og Afrika. Norwegian har stor base på flyplassen, og flyr til et stort utvalg byer i Europa og USA.
I tillegg er det mange flyselskaper som har ruter til Alicante og Malaga fra Gatwick, noe som har vært svært etterspurt av reisende haugalendinger.

Flyselskap
Det er flyselskapet Small Planet Airlines som skal fly London-ruten for goTO. Flyet er av typen Airbus A320, og har 180 seter.

Small Planet har base på Gatwick, og skal også fly for goTO til Pisa og Bremen i vår. Selskapet har lang erfaring, og ambisjoner om å bli et av de ledende charterselskapene i Europa. Small Planet flyr allerede for noen av de største turoperatører i Europa, blant annet anerkjente TUI.
Avhengig av at ruta blir brukt
– Med avganger til London hele vinteren satser vi stort på denne ruta. Nå er vi er selvsagt avhengige av at folk benytter tilbudet, sier Jessica Velde. Hun understreker at oppslutningen og bruken av rutene er avgjørende for at dette skal kunne bli et permanent tilbud, og ikke minst for at rutetilbudet skal kunne utvides fremover.