Til helgen sesongdebuterer Lars Magne Ullvang fra Tysvær kano og kajakklubb under Copenhagen Spring Regatta. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Lars Magne Ullvang. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Ullvang godt i gang i Danmark

I dag har Lars Magne Ullvang fra Tysvær kano og kajakklubb vært i aksjon under Copenhagen Spring Regatta.

Dagen startet med forsøk på K1 1000m hvor Lars Magne gikk komfortablet videre til semifinalen på ettermiddagen, der kvalifiserte han seg til morgendagens finale. Lars Magne kvalifiserte seg også direkte fra forsøket på K2 1000m sammen med Lars Hjemdal (Oslo KK) til finalen som også finner sted i morgen. I dag var det også innledende forsøk på K1 500m, her kontrollerte Lars Magne inn til en plass i semifinalen i morgen.

Det betyr at morgendagen starter med semifinale på K1 500m, etterfulgt av finale på K1 og K2 1000m, før helgen avsluttes med testløp på K4 1000m hvor Lars Magne sitter i en båt bestående av norske U23 padlere.