Landbruksdirektør i Rogaland, Geir Skadberg sammen med Anders Eik Hauge. Foto: Haugaland landbruksrådgjeving
Landbruksdirektør i Rogaland, Geir Skadberg sammen med Anders Eik Hauge. Foto: Haugaland landbruksrådgjeving

Eik Hauge takker av

Anders Eik Hauge er pensjonist. Sist veke var det avslutningslunsj med mange inviterte fra kommunane og Haugaland landbruksrådgjeving.

– Anders har hatt kontor på rådhuset på Aksdal, men han har vore fylkesmannen i Rogaland sin lokale representant. Han har derfor hatt kontakt med mange utanom Tysvær kommune. Arbeidsoppgavene har vore mange gjennom ei lang yrkeskarriære. Juletre og pyntegrønt, bær, fruktdyrking, oppfølging av ulike slag gardsturisme og mange andre prosjekt. For oss i landbruksrådgjevinga har han vore ein god samarbeidspartnar og har gitt oss god tilbakemelding. Det er foreløpig ikkje tilsett nokon som fylkesmannen sin lokale representant i Nord-Rogaland, skriver Haugaland landbruksrådgjeving.

http://haugaland.nlr.no