Christian Askeland i duell med Sindre Egeland. Bogafjell-keeperen hadde kontroll på det meste. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Christian Askeland i duell med Sindre Egeland. Bogafjell-keeperen hadde kontroll på det meste. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Sløste bort en ny seier

Skjold er på desperat jakt etter både mål og en seier. Mot Bogafjell var det sjanser nok. Til å sløse bort…

I 1. omgang var det både fire og fem 100 prosent sjanser, som ble skuslet bort. Vegard Steinsland, Berge Ohm og Vebjørn Rullestad burde og kunne sendt hjemmelaget i ledelsen. I stedt rant omgangen ut i null og ingenting.
– Vi måtte gjøre noen grep for spillerne klarer ikke å følge opp det vi er blitt enige om. Vi skal ha tempo i ballen og skape to mot en situasjoner. I stede for blir det omstendelig og vanskelig. I tillegg sliter vi med å få mål. Sjansene var der, ikke målene, sier trener Håkon André Waage.

Nei
I 2. omgang var det mye Skjold, men få sjanser. Bogafjell fikk en og den var stor etter 72 minutter. Der kunne Skjold gått på en skikkelig smell.
– Ja, huff den var stor. Men også den eneste. Minnet litt om en viss kamp mot Stegaberg akkurat da, men de fikk heldigvis ikke mer. Vi klarer ikke å omstille oss. Vi gjør formasjonsbytter, vi skifter spillere og vi prøver på alt mulig. Selvtilliten er helt borte hos en del av spillerne, og da blir det vanskelig å få mål. Dette var bare trist, skikkelig trist, sier Christian Askeland.
En siste sjanse fikk nettopp Askeland, men ballen trillet utenfor.
– Jeg vet ikke hva det er, men dette er ikke godt nok. Vi må ta tak i det med en gang, sier stopperkjempen.
– Uflaks kan vi ha et par ganger, nå er det andre ting som spiller inn. Jeg tror en del av spillerne skjønner at de må gå inn i seg selv og tenke litt på egne prestasjoner, og hvorfor de velger å gjøre noe annet enn det vi er blitt enige om. Vi var et mye bedre lag enn Bogafjell, men unyttet det ikke. Trist, men slik er det bare, sier trener Waage.
Han valgte å gjøre både store utskiftninger og store formasjonsendringer underveis. det lyktes verken han eller laget med.

Rutinert
Bogafjell spilte på rutinen og tok med seg et poeng hjem til sør-fylket. Fortjent? Tja. Det var uansett de som holdt seg best til kampplanen.

Les mer om kampen og sjekk spillerbørsen i avisen som kommer på fredag.

Kampfakta

Skjold 0 (0)
Bogafjell 0 (0)
4. div, avd. 3
Grinde stadion
Dommer: Paul Kaldheim, KIL
Tilskuere: 50