Ørjan Tørresdal og Kjell Andreas Lindgren er begge med i kveldens tropper.  Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Ørjan Tørresdal var en av målscorerne i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Jakter topplassene

Både Nedstrand og Stegaberg 2 har kommet godt i gang i 7. divisjon. I kveld kan Nedstrand toppe tabellen.

Skjoldar/Vats 2 – Nedstrand Hatteland stadion 10/5 kl.20.00
Tropp: Svein Tore Kleiberg, Ludvig S Runestad, Audun Tendeland, Eivind Espevik, Tadas Vencas, Morten Pedersen, Kristoffer Mæland, Mikal Aarekol Aksland, Tjærand Matias Eide Milje, Tom Asheim, Olav S. Runestad, William Aksland, Rene Wiklund, Sven Inge Dalva Lie, Torbjørn Brynjelsen Lilleskog og Kjell Andreas Lindgren.

Ferkingstad 2 – Stegaberg 2, Ferkingstad stadion kl. 20.00.
Nicholas Charalambous, Øystein Wegner Jansen, Ståle Dommersnes, Hans Christian Slogvik, Harald André Berge, Vegard Stakland, Ørjan Tørresdal, Martin Husa, Lars Einar Kolstø, Tormod Kydland, Jostein Berg Lyngholm, Svein Are Eriksen Pedersen, Morten Meland, Thomas Hovland, Daniel Fjellstad og Joachim Kvalavåg.