Solveig Egge scoret mot Haugar. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Solveig Egge og Falkeid tapte i Stavanger. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Storseier over Vard

Falkeid sine damer leverte en god kamp i dagens 4. divisjonsoppgjør mot Vard. Det endte 5-2.

Dagens rapport fra Troppene:
Av Olav Askeland, trener FIL
Falkeid-Vard 5-2 (2-1). Vard tok etter 15 min ledelsen, mens Falkeid misbrukte flere store muligheter i 1.omg. Tomine Vikre utlignet imidlertid med ett fint skudd etter 30 min. 2-1 scoringen var vakkert spill. Solveig Egge vente spillet med en krosser til Stine Askeland på høyrekant og innlegget satt Tomine i målet fra 5 meter.
2.omg var som første, Falkeid hadde mest ballen. Solveig Egge driblet seg frem, og skrudde ballen bort i hjørnet etter 55 min og 3-1. 4-1 satte Tomine Vikre ned i samme høyre hjørne fra 16 m med innsiden av foten. 5-1 kom etter flott innlegg fra Emma Askeland fra venstre. Ballen gikk forbi alle og på bakerste var selvfølgelig, Malene Sørenes og satte den i mål fra kort hold. Vard fikk ett mål til, 5-2, etter at vi ble ivrige med litt mye folk angrep. Banens beste var i dag, en halvskadet Solveig Egge. Flott innsats fra alle jentene, og nå skal vi trene godt før neste kamp borte mot Solid/Trott 9. juni.