Tre ganger Tom Asheim og Nedstrand er på toppen av tabellen etter 3-0 mot Haugar 3. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Tom Asheim scoret mot Vard. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

«Kong Tom»

Det var i utgangspunktet en toppkamp mellom by og land. Etterpå var det bare snakk om kongen av Gymnasbane 7, Tom Asheim.

Dette var en kamp Nedstrand måtte vinne for å bekrefte at de er et av topplagene i årets 7. divisjon. Og en trengte ikke vente lenge på måljegeren. Etter et kvarter sendte han gjestene i ledelsen. Nedstrand var på og dominerte 1. omgangen. etter pause ble det litt tøffere, men mot slutten var Asheim forskjellen igjen.
Først økte han til 2-0, før han i sluttminuttene punkterte det som eventuelt var av spenning med en ny lynkjapp kontring.
Rapportene fra byen forteller om imponerende laginnsats og en konge på topp. dermed er Nedstrand på toppen av tabellen med 16 poeng på sju kamper. Avaldsnes 2 har samme poengsum men en kamp mer spilt. Stegaberg har også spilt åtte kamper og har 15 poeng.

Stegaberg 2 spilte 1-1 mot Djerv 19191 2 i går kveld. Martin Lampe scoret for Stega 2. Begge målene kom før pause.