Til helgen sesongdebuterer Lars Magne Ullvang fra Tysvær kano og kajakklubb under Copenhagen Spring Regatta. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Lars Magne Ullvang. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Ullvang klar for EM

Førstkommende torsdag starter U23 EM i padling i Plovdiv, Bulgaria. Lars Magne Ullvang fra Tysvær kano og kajakklubb er en del av den norske troppen og skal konkurrere på K1 500m og K1 1000m.

Lars Magne har over 2 World Cuper i vår vist at han har høyere nivå enn noen gang på disse 2 distansene og han har i løpet av våren etablert seg som Norges beste padler på disse 2 distansene. Til U23 EM er målet til Lars Magne og kjempe om medaljene på begge distanser. Lars Magnes beste resultat fra U23 EM tidligere er 4. plass på K2 500m fra i fjor, da var han også i finalen på K1 500m og med tanke på at Lars Magne holder høyere nivå i år er det realistisk å ha medalje som mål for mesterskapet. Resultatene fra U23 EM vil også danne grunnlaget for uttaket til U23 VM som blir arrangert i Minst, Hviterussland i slutten av juli.