Dag Frode Tønnesen scoret kampen eneste mål i sluttminuttet. Stegaberg slo Bogafjell 1-0. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Dag Frode Tønnesen scoret kampen eneste mål i sluttminuttet. Stegaberg slo Bogafjell 1-0. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Typisk Stegaberg

Det har blitt nærmest en vane at det ikke skjer noe på Stegaberg-kampene før en nærmer seg overtid. Slik også i kveld. I det siste spilleminuttet lyktes hjemmelaget og Dag Frode Tønnesen, som sikret tre poeng med sin 1-0-scoring.

Bogafjell var best i det meste bortsett fra en ting. Å score mål. Keeper Kristian Storesund var nok en gang banens beste og hadde minst sju 100 prosentredninger i kampen. Flere ganger var gjestene begynt å juble, før de bittert måtte konstatere at Storesund denne gangen skulle holde buret rent.
– Jeg hadde et par misser i feltet, men på strek gikk det veldig bra. Som mot Skjold er det selvsagt kjekt å ha slike redninger og i dag ble det også poeng ut av det, sier Storesund.

Tamt
Kampen mellom Stegaberg og Bogafjell er blant de minst spennende denne sesongen på Frakkagjerd. Selv om begge lagene på en måte jaget tre poeng, ble det lite action av det. Stegaberg skulle slå langt i bakrom på slutten og der skulle Tønnesen og makker Petter Lønning skape uro. En gang lyktes Stegaberg med det og vips, så var det 1-0 og tre poeng.
– Vanskelig å si hva som gjør at vi ikke klarer å få ballen forbi og inn i bakrom. Men dette var ingen stor opplevelse. Likevel er det utrolig stor forskjell på ett og tre poeng i en slik slitekamp. Så guttene skal ha ros for innsatsen, spillet får komme en annen gang, sier Stegaberg-trener Bengt Førland.
– Helt enig. Det tok alt for lang tid, men da vi klarte det ble det en åpning. Jeg så at de slet med posisjonene og hadde fokus på offside. Dermed var målet åpent og en grei jobb for meg, smilte Dag Frode Tønnesen.
Dermed har Stegaberg fire poeng på de tre første hødtkampene, noe de er godt fornøyd med. Neste uke venter Vedavåg, også det på Frakkagjerd.

Spillerbørs og flere kommentarer i avisa neste uke.

Skjold spiller hjemme i morgen klokken 18.

Gabriel Bakkevig Holden fikk sin a-lagsdebut mot litt eldre og rutinerte Rune Stakkeland.

Gabriel Bakkevig Holden fikk sin a-lagsdebut mot litt eldre og rutinerte Rune Stakkeland.

Faktaboks

Stegaberg 1 (0)
Bogafjell 0 (0)
4. div. avd. 3
Frakkagjerd stadion
1-0 Dag Frode Tønnesen (89)
Dommer: Tore Risanger, Vard
Tilskuere: 30