Vegard Steinsland var svært nær å avgjøre kampen mot Lars Eivind Skjelde og Michael Lie. Men til slutt lyktes han som servitør. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Vegard Steinsland var svært nær å avgjøre kampen mot Lars Eivind Skjelde og Michael Lie. Men til slutt lyktes han som servitør. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Skjold vant

I 93 minutter stanga Skjold mot Torvastad-veggen. Sjanse på sjanse ble rotet bort. Så tok de en Stega-spesial» og scoret på overtid.

Sist lagene møttest vant Torvastad 1-0. Den gangen bommet Vegard Steinsland fra en meter. I kveld gjentok han den tvilsomme bedriften to ganger. Da byttet han til servitørrollen.
det skulle vise seg å vær avgjørende.
– Eg hadde sjanser selv men fikk ikke ballen i mål. Litt kjipt, men heldigvis skulle et av innkastene mine ende med mål. Jeg siktet på Christian Askeland og han stusset videre til Sander Hettervik, som avgjorde kampen med sin scoring. Det var utrolig herlig etter det som var en dårlig kamp, sier Steinsland.
– Vi så at Vegard sine innkast ble stusset bakover tidligere i kampen, så jeg og Roald (Berge) fant oss en plass foran mål. Det var utrolig herlig da ballen kom, sier matchvinner Hettervik.
Som sine kolleger på Frakkagjerd avgjorde de kampen i sluttminuttene, noe som er en viktig egenskap i disse jevne kampene.

Seier viktigst
I en kamp som hadde en del sjanser begge veier, var det fortjent nok at hjemmelaget til slutt fikk det avgjørende målet. At det skulle bli Hettervik var det lite som tydet på underveis. Hilberg Nemeth hadde en ball i mål, men den ble korrekt annulert for offside. Så var det en redning på strek, og alle sjansene til Steinsland.
– Det var en slitekamp hvor vi hadde problemer med å få til noe skikkelig spill. Jeg synest det er helt fortjent. De er neppe enige i det, men når de får tenkt seg om så hadde vi de største og beste mulighetene, sier kaptein Hettervik.

Bra høst
Skjold har nå seier i to av de tre første høstkampene.
– Nå venter Kopervik og det tror jeg blir en helt annerledes kamp. Da blir det mer spill og fart. I tillegg får vi tilbake en del av de spillerne som ikke kunne være med i dag, sier Hettervik.
Verken Ole Johannes Stople eller Jarle Hundsnes spilte mot Torvastad. Petter Haraldseid Søvik debuterte på a-laget i seriekamp.

Sander Hettervik ble matchvinner mot Torvastad.

Sander Hettervik ble matchvinner mot Torvastad.

Kampfakta

Skjold 1 (0)
Torvastad 0 (0)
4. div. avd. 3
Grinde stadion
1-0 Sander Hettervik (90)
Dommer: Oliver Amdal, Vedavåg
Tilskuere: 80