Petter Haraldseid scoret sitt første mål på a-laget i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Ustoppelige Skjold

Skjold lar seg ikke stoppe av noe for tiden. Bogafjell ble slått 2-0 på bortebane i kveld. En av målscorerne scoret i sin 2. a-kamp. Det betyr at Skjold er på 2. plass akkurat nå.

Det må ha vært en stor kveld for Petter Haraldseid. Etter debuten mot Torvastad for 14 dager siden fikk han en ny sjanse i kveld. Og det endte med scoring på den raske midtbanespilleren. Mats Steinsland scoret det første målet for Skjold, som nå går spennende timer i møte før denne ukes tabell er klar. Akkurat nå er de nummer to ett poeng bak Avaldsnes.

– Kjekt for Petter. Han kommer alene med keeper, setter ballen i stanga og tar returen og setter den, sier spillende trener Håkon André Waage (kom inn i det 91. minutt)
Her er Waages tanker om kampen:
1. omgang. Får en bra start med scoring av Mats (Steinsland) etter 11 minutt, men så gikk det en stund hvor det så ut til at me skulle ta det for lett. Det holdt på å straffe oss. Var en del hendelser som stykket opp kampen. Ble litt frustrasjon fra begge sider på dommeren, som gjorde det litt rotete.
2. omgang var det mye Hawaii. En av de fikk rødt etter en sko-episode. De kjørte på videre og slo langt. V fikk litt kontringer, men var ikke gode i dag. Det er kanskje typisk etter den gode KIL-kampen. Petter scoret i 89. minutt.