Nye ransler er på plass til skolespirene.
Nye ransler er på plass til skolespirene.

Første SkolEspire dag i Espira Garhaug

Etter lang ventetid var det endelig tid for første skolespire dag. SkolEspira er en gruppe med barnehagens 5-åringer.

I Espira Garhaug er vi til sammen 21 skolespirer. Gjennom meningsfylte prosjekter skal barnehagen bidra til at skolespirene skal få et fantastisk siste år i barnehagen, slik at de lettere blir forberedt og klar for skolestart. Vi ønsker at overgangen fra barnehage til skole skal gå best mulig. Vi startet dagen med et høytidelig opprop av navn og utdeling av skolespire-sekker og t-skjorter. Dette syntes barna var veldig stas.
Etterpå tok vi en arbeidsøkt med fokus på hvert enkelt barns familie og hjem. Dette for å bli bedre kjent med hverandre. Barnehagen skal ifølge rammeplanen også jobbe med å la barna utvikle toleranse og interesse for hverandre samt respekt for hverandres bakgrunn (Rammeplanen, 2011, s.47).
Til slutt hadde vi selvfølgelig med et ekte friminutt etterfulgt av deilig lunsj da bjellen ringte inn.

Ann Veronica H. Søvik, Styrer

Skjermbilde 2016-09-08 kl. 10.49.09

Skjermbilde 2016-09-08 kl. 10.49.16