skjermbilde-2016-09-14-kl-16-05-39

… og vinneren ble: Nina Aas Våge

Den lille traktoren Gråtass blir skadet, og våkner neste dag som … sportsbil! I filmen «Gråtass gir gass» er Gråtass faktisk både grå og rød. Det var det faktisk over 100 som visste. Nina Aas Våge var en av de. Gratulerer med ny traktor.

Filmen som går på kinoen i Aksdal hadde premiere sist helg. Mange fikk filmen med seg da, men kinosjef Øystein Simonsen lover at den går mange ganger til.
Vi takker for alle svar i konkurransen, og lover at det blir mer slikt utover høsten og vinteren.

Om filmen:
En dag Gråtass er ute i skogen for å hjelpe til med tømmerhogsten, faller et stort tre over ham! Han blir nesten totalvrak, og «hjertet» hans: den magiske tennpluggen, lyser svakere og svakere. For å redde sin bestevenn, skynder Gustav seg å flytte tennpluggen over i en annen motor. Gråtass våkner og oppdager til sin forskrekkelse at han er en glinsende, rød sportsbil! Men sjokket går raskt over da han innser hvor mye positiv oppmerksomhet han får. Det blir rally, fart og spenning når den stadig mer populære Gråtass stiller opp i billøp! Men Gustav savner den gode gamle traktoren. Vil Gråtass noensinne bli seg selv igjen?