Henrik Hundsnes synger  på Fjørsilkebris, søndag. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Henrik Hundsnes synger på Fjørsilkebris, søndag. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Astrid og Sissel svarte rett

Astrid Rokstad og Sissel Eikeskog hadde som mange andre svart helt rett på hvor Henrik Hundsnes kommer i fra. Rett svar var Skjoldastraumen.

De vinner hver sin billett og CD.
Henrik Hundsnes har nettopp gitt ut «Count your blessings» på CD.
9. oktober står han på scenen på Fjørsilkebris og gir en unik konsert.
– Dette er et album som jeg er veldig stolt av, men samtidig er det som å kaste seg utenfor en høy bygningen. Å gi ut debutalbum som soloartist er gjerne noe av det mest skumleste jeg har gjort. Dette materialet er bare meg liksom, og jeg må innrømme at jeg grugleder meg litt til å presentere låtene mine foran publikum, sier Hundsnes.

Det er fortsatt billetter igjen til konserten, for deg som ikke hadde flaks i konkurransen vår.