Er det mulig å stoppe Nedstrand. Neppe. I morgen tirsdag får vi svaret. Foto: NIL
Er det mulig å stoppe Nedstrand. Neppe. I morgen tirsdag får vi svaret. Foto: NIL

I kveld rykker disse spillerne opp – garantert

Med poeng mot Haugar så er Nedstrand klar for 6. divisjon. Selv om det teoretisk kan gå galt, så gjør det ikke det for et bunnsolid Nedstrand…. eller? Vi tror på seier og håper på folkefest på Nedstrand i kveld.

Her er troppen som møter Haugar 3 tirsdag klokken 20.00: Svein Tore Kleiberg, Tore Espevik, Audun Tendeland, Eivind Espevik, Roy Marius Helgeland, Rikard Aksland, Morten Pedersen, Tjærand Eide Milje, Sven Inge Dalva Lie, Tom Asheim, Rene Wiklund, William Aksland, Tadas Vencas, Torbjørn Lilleskog, Mikal Aarekol Aksland.

Tysvær Bygdeblad er på plass i fotballbygda og kommer med referat både på nett og papir etter kampen.

Stegaberg 2 spiller også kamp, tirsdag. De møter Djerv 1919 2 og kan bidra til festen på Nedstrand med en seier. Kampstart på «kunsten» kl 20.00