Tom Roger Aadland  Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Tom Roger Aadland er ute med ei liveplate. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Tom Roger Aadland og Into Waves varmer opp for Hellbillies

Konserten med Hellbillies i Sysco Arena blir stadig mer spennende. For nå er det klart at tekstforfatter på den nye platen, Tom Roger Aadland, og Tysvær-duoen Into Waves, skal varme opp før bandet.

Ane Kvinnesland og Victoria Lønning i duoen Into Waves har hatt stror suksess siden de dukket opp i UKM. Denne helgen skal de spille under Kulturnatt i Haugesund.
– Der blir fremført mange selvskrevne låter, men også noen cover låter. Vi spiller på Naturbakst fredag klokken 20.00, og på Totalen lørdag klokken 19.30. Gleder oss mye og håper på å se mange kjente fjes, skriver jentene i en melding.
På Hellbillies nyeste plate «Søvnlaus» er er det Tom Roger Aadland som har skrevet de fleste tekstene. Dagen etter konserten i Sysco Arena skal han ha egen konsert på Verkstaden på Apeland. Så hvorfor ikke stille opp og varme opp gjengen har har laget tekster til?
– Ja, hvorfor ikke? Jeg skal spille et par av mine egne sanger fra den nye platen min som heter «Blonde on Blonde». Har faktisk ikke snakket med bandet siden vi jobbet med tekstene så det blir stas. Har tro på at dt blir en kjempekveld i tysvær, sier Aadland.

Into Waves – Ane Kvinnesland (17) og Victoria Lønning (16) fra Tysværvåg Foto: Jorunn Bjørndal Lilleland

Into Waves – Ane Kvinnesland (17) og Victoria Lønning (16) fra Tysværvåg Foto: Jorunn Bjørndal Lilleland