Håkon ANdré Waage og Dag FRode Tønnesen er ønsket som trenere i Skjold og Stegaberg. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Håkon ANdré Waage og Dag FRode Tønnesen er ønsket som trenere i Skjold og Stegaberg. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Trenerne bestemmer seg snart

Stegaberg har gitt Dag Frode Tønnsen tilbud om å trene laget også neste år. – Eg har lovet å gi et svar i løpet av kort tid, sier Tønnesen. – Det samme gjør jeg, sier Håkon André Waage i Skjold.

Dermed er Skjold og Stegaberg i samme situasjon. De vil ha trenerne med et år til. Og begge har sgat de vil gi svar rimeleig snart.
– Det som gjør at vi kommer med en avklaring er for at spillerne skal vite hjva som skjer. Det gjelder de som er med allerede og eventuelt nye. Jeg har lyst, men dette skal også passe for familien min. Jeg har også lyst på flere kamper og da skulle jeg hatt en til å styre laget fra sidelinjen slik som i år. Så vi får se hva det ender opp med. Et år om gangen er uansett maks av det jeg er med på nå, sier Tønnesen.

Det er mye det samme svaret vi får hos Håkon André Waage i Skjold.
– Jeg skal også bestemme meg om kort tid for at situasjonen rundt a-laget skal være avklart så tidelig som mulig. Kanskje vi kommer ut med noe i helgen, sier Waage, som haddestorsuksess i sitt første år som Skjold-trener.

Begge klubbene har og vil nå sende ut brev til en del lokale spillere for å¨høre hva de tenker om neste år. Da er trenerkabalen svært så viktig å ha på plass.