Sindre Gelius Eikje hadde eit par gode førsk på 2.08, men måtte nøye seg med 2,05 og bronsemedalje i Haugesund. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Sindre Gelius Eikje hoppet til en bronse i NM innendørs. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Hadde forventet mer enn 2 meter

Sindre Gelius Eikje, HIL ble nummer tre i innendørs NM i høyde i helgen. Men to meter var han slett ikke fornøyd med.

– Jeg tenker at det var et steg i riktig retning, men at det er veldig skuffende og alt for dårlig. Har trent godt i vinter, og har vært god på trening. Hadde forventet mye høyere enn dette. Vanskelig å være særlig fornøyd, sier Gelius Eikje som var hele 12 centimeter bak norgesmesteren Ivan Kristoffer Nilsen, BUL,IL. Frederik Jahr, Tyrving IL tok sølv med samme høyde som tysværbuen, men han hadde to færre riv på veien til 2.00 meter i Ulsteinvik.
– På trening er jeg bortimot toppnivå, så jeg hadde forventet å nærme meg 2.15 innendørs. Og det er jeg ikke i nærheten av nå, oppsummerer HIL-hopperen.