Vebjørn Rullestad ble den store helten mot Sauda og Simon Tsada i kveld. han scoret i sluttminuttene. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Vebjørn Rullestadkan være på vei til Vard. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Fra Skjold til Vard?

Vebjørn Rullestad kan være på vei fra Skjold til Vard.

Fredag spiller Rullestad fra start i Vards midtforsvar i treningskampen mot FKH i Storhall Karmøy. Det skriver h-avis.no.
– Vebjørn er en spennender spiller og starter mot FKH. Han blir kastet rett til ulvene. Dette blir en tøff test både for han og hele laget. Det blir kjekt og interessant å møte FKH, sier Vard-trener Thormod Ness til avisen.

Ble enige i går
– Jeg trente med de i forrige uke, og så var det egentlig i går vi ble enige om at jeg skulle spille mot FKH i morgen. Tror det blir en tøff kamp, men jeg skal uansett gjøre mitt beste. Spille jeg bra og Thormod tror at jeg har noe der og gjøre, så kan en overgang bli aktuelt. Det får vi nesten bare vente å se på, sier Rullestad.