Roald Berge og Skjold møter Falkeid. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Roald Berge og Skjold møter Trott i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Semifinaletroppen

I kveld møtes Trott og Skjold til semifinale i Vintercupen.

Her er troppen trener Håkon André Waage tar med seg til Prestgardskogen på Stord.

Trott – Skjold
Semifinale, Vintercupen
Prestgardskogen kunstgras
Kampstart kl. 19.00
Skjold sin tropp:
Håkon Bådsvik, Håvard Spartveit, Sander Hettervik, Jonas Staurland, Halvor Hansen, Vebjørn Søndenå Rullestad, Christian Askeland, Oddbjørn Halvorsen, Roald Berge, Sondre Bådsvik, Tor-Andre Eskevik, Tollak Emil Gismarvik, Hilberg Nemeth, Berge Ohm, Elias Jøssang Kerchaoui, Morten Bådsvik, Vegard Steinsland og Aleksander Gundersen.
Håvard Hovland og Daniel Aarås er skadet.

– Dette blir en stor utfordring for et ungt lag. Streken i regningen at to av våre viktigste spillere er ute med skade, i tillegg til langtidsskadde Ole Johannes Stople. Trott er store favoritter til kampen, sier Waage.
I den andre semifinalen møtes Hemmingstad og Djerv 1919.