Unni Wilhelmsen og Henning Kvitnes møttes for første gang sensommeren 2015 under innspillingen av seerfavoritten ”Hver gang vi møtes”.
Unni Wilhelmsen og Henning Kvitnes møttes for første gang sensommeren 2015 under innspillingen av seerfavoritten ”Hver gang vi møtes”.

Den store kulturhelgen

Henning Kvitnes og Hanne Wilhelmesen i kveld og Tore Strømøy på lørdag. En sterk kulturhelg står foran oss i Tysværtunet.

Unni Wilhelmsen og Henning Kvitnes møttes for første gang sensommeren 2015 under innspillingen av seerfavoritten ”Hver gang vi møtes”. I løpet av det 10 dager lange oppholdet fant de to virkelig tonen, både musikalsk og personlig – og et felles ønske om å møtes igjen, oppstod umiddelbart. Vinteren 2017 legger de to derfor ut på en eksklusiv miniturné! Det blir nært når to folkekjære låtskrivere slår seg sammen.Det blir faktisk dobbelt så nært!
– Unni og Henning plukker fra sine rikholdige låtskattekister, og inviterer til en konsertopplevelse de gleder seg veldig til – og vi tror du sent vil glemme. Med seg på tangenter har de Jon Willy Rydningen. Kveldens konsert har vært utsolgt lenge og det er ingen billetter å oppdrive, sier Helga Borgen ved kulturhuset.

Ledig
Heldigvis er det billetter igjen til «Tore på sporet», med Tore Strømøy på lørdagskvelden. Han kommer med TV-konseptet sitt og viser fram både gammelt og nytt på lerretet.
– Vi regner med godt salg i døren på denne forestillingen, som skal være både lun, morsom og til ettertanke. Strømøy er en glimrende forteller og dette passer for alle aldersgrupper, sier Borgen.

LES MER OM STRØMØY HER: https://tysver-bygdeblad.no/2017/02/17/tett-pa-tore-pa-sporet/