Tomine Teistedal Vikre skåra fem mål i KM-finalen mot Klepp. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Tomine Teistedal Vikre er årets kaptein for Falkeid. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

I dag starter Falkeid-damene seriespillet

Damelaget til Falkeid begynner i dag serien borte mot Djerv 1919 kl 20.00 på Gymnasbane 2.

– Vi skal delta i en spennende 3. divisjon hvor det er mange lag som virkelig satser og vi gleder oss til utfordringene som venter oss. Viking, Staal Jørpeland, Forus & Gausel ++ med kjente navn på trenersiden som Egil Østenstad/Ulf Karlsen, Hallgeir Hinna, Sveinung Moen osv. Lokale lag som vi møter blir Djerv 1919, Haugar 2 og Kopervik. Djerv 1919 ledet lenge 3. divisjon i fjor og blir en tøff motstander for oss i første kamp, sier trener Olav Askeland.

Vant i vinter
Falkeid har allerede møtt Djerv 1919 i vinter til treningskamp.
– Vi vant mot dem, men det var et lag som manglet flere av deres beste spillere. I vinter har vi vært 15-19 stk på hver trening og vi føler at vi har fått trent godt. Tomine T. Vikre er vår kaptein og vår mest rutinerte spiller, mens siste overgang fra Kolnes er Lene Telle som for noen år tilbake spilte for Avaldsnes i 1. div, sier Askeland som har denne troppen til kveldens kamp.

Djerv 1919 – Falkeid
3. div. kvinner
Gymnasbanen, Haugesund
Kampstart 20.00
Falkeid:
Amalie Ilstad
Åse B Olsen
Stine Askeland
Lene Telle
Hannah Telle
Solveig Egge
Malene Sørenes
Tonje Medhaug
Tonje Nordtveit
Ida Sofie Bakken
Emma Askeland
Ida Aspen
Tomine T. Vikre
Lena Dybdal
Inger Marie Lien