Litt over alt

Politilogg for Sør Vest politidistrikt – Haugesund OPS

2300 – Melding om festbråk fra adresse i Haugesund sentrum.
Politiet rykket ut til en adresse hvor mindreårige hadde fest. Festen ble avsluttet og festdeltakerne sendt hjem.

2336 – Dame ville ikke gå fra utested – Haugesund.
Politiet rykket ut til et utested da vaktene ikke klarte å håndtere en kvinnelig gjest. Kvinnen i 20 års alderen satte seg kraftig opp mot politiet og utøvde deriblant vold mot politiet. Hun ble pågrepet og sitter nå i politiets varetekt. Sak opprettet og hun vil bli avhørt i løpet av søndagen.

0022 – Fest måtte avsluttes – Haugesund
Politiet måtte rykke ut til en adresse i Haugesund sentrum da flere naboer ikke fikk sove pga. høy musikk. Festen ble avsluttet og eier fikk pålegg om å holde ro til søndag formiddag.

0031 – Vanskelig gjest på utested – Kopervik
En mann i 20 års alderen fikk pålegg om å forlate Kopervik sentrum da han hadde vært frekk og gjort seg vanskelig overfor dørvaktene.

0106 – Fest måtte avsluttes – Fitjar.
Politiet rykket ut til en fest hvor det var skutt opp fyrverkeri og veldig høy musikk. Festen ble avsluttet og gjestene sendt hjem.

0117 – Bortvist fra utested – Haugesund
2 menn i 20 års alderen ble bortvist fra et utested i Haugesund sentrum. Begge beruset og den ene hadde brukt den andres id-kort.

0201 – Mann anmeldt for bruk av narkotika – Haugesund.
Mann påtruffet på Indre kai som fremstod ruset på annet enn alkohol. Erkjente bruk av narkotika i kveld/natt og sak opprettet. Kjørt hjem av politipatruljen.

0251 – Mann etterkom ikke pålegg fra politiet – Haugesund.
En mann i slutten av tenårene er innbrakt til sentralarresten da han ikke etterkom pålegg fra politiet. Mannen hadde blitt kastet ut fra et utested og gitt muligheten til å forlate sentrum. Det ville han ikke og blir derfor anmeldt for ikke å etterkomme pålegg fra politiet.

0320 – Mann pågrepet for promillekjøring – Sveio.
Mann i slutten av tenårene pågrepet for kjøring i alkoholpåvirket tilstand i Sveio. Av etterforskningsmessige årsaker ble mannen pågrepet og satt i varetekt. Politiet vil etterforske saken utover dagen og siktede vil få anledning til å forklare seg. Nødvendige prøver er tatt og førerkortet beslaglagt.

0327 – Mann bortvist fra bensinstasjon – Stord.
En mann i 20 års alderen oppførte seg truende ved en bensinstasjon på Stord. Han ble bortvist fra stedet og det etterkom han.

0330 – Mann raserte sin bolig i Sveio.
Politi og ambulanse måtte rykke ut til en bolig Sveio hvor beboer hadde rasert boligen sin og kommet til skade. Mannen i 30 års alderen var rolig når politiet ankom stedet og vedkommende ble tilsett av ambulansepersonell. Kun mindre kutt som ble plastret. Ble kjørt til sentralarresten og innsatt i drukkenskap.