God grunn til å juble etter seier over tabelltopp Egersund.
God grunn til å juble etter seier over tabelltopp Egersund.

Slo topplaget

– La det være sagt med en gang, dette var en fantastisk lagseier, skriver Olav Askeland i sin rapport etter Falkeid sin seier over tabelltopp Egersund.

– Serielederen EIK kom på besøk denne flotte 1. mai dagen. Vi manglet hele 6 spillere, men de som var med gjorde en megajobb. Karoline Nybru har slitt og slitt med skader, men nå fikk hun sjansen fra start og etter 20 minutter satte hun inn 1-0.
Grasbanen var mye bedre etter noen dager med varme og Falkeid spilte godt sammen i angrep. Fortjent 1-0 til pause. Etter pause blir det litt mer press fra EIk, men etter 65 minutter spiller Solveig Egge nydelig frem Hannah Telle, som lobber ballen over keeper og 2-0 mot serielederen. Nesten ikke til å tro. 15 minutter før slutt scoret EIK og det ble ulidelig spennende for de 60 fremmøtte og trenerstaben. Falkeid var nær 3-1, men det ble 2-1 og tre velfortjente poeng til slitne jenter, skriver trener Olav Askeland.
Og det var mer å feire på Troppene.
Gratulerer til 15 år gamle Julie Kaltveit som fikk sin debut i 3.div! Flott innsats! Gratulerer også til Amalie Ilstad som ble 18 år i dag, skriver treneren.

Kampfakta

Falkeid 2 (1)
Egersund 1 (0)
Troppene
3. divisjon, kvinner
1-0 Karoline Nybru (20)
2-0 Hannah Telle (65)
2-1 Martine Klippen (75)
Dommer: Zia Kazemi, Djerv 1919
Tilskuere: 60
Falkeid:
Lena Dybdal, Tonje Nordtveit, Inger Marie Lien, Åse B Olsen, Tomine T Vikre, Solveig Egge, Hannah Telle, Ida S Bakken (Stine Liknes fra 75min), Amalie Ilstad, Karoline Nybru ( Julie Kaltveit fra 65min) og Tonje Medhaug.