Her er team tvilling på vei mot mål i København.  Rundt 40.000 deltakere fra hele verden deltok i årets Copenhagen Marathon. Blant dem Christina Vedø, Lene Tysvær (på sykkelen), Anne Nagell Skogland og Ingunn Våge. Foto: Solbjørg Elise Vedø
Her er team tvilling på vei mot mål i København. Rundt 40.000 deltakere fra hele verden deltok i årets Copenhagen Marathon. Blant dem Christina Vedø, Lene Tysvær (på sykkelen), Anne Nagell Skogland og Ingunn Våge. Foto: Solbjørg Elise Vedø

Fullførte med stil i København

42 kilometer for aller første gang står det respekt av for gjengen i «Team tvilling» For kort tid siden kom de slitne men lykkelige i mål i Copenhagen Marathon.

Rundt 40.000 deltakere fra hele verden deltok i årets Copenhagen Marathon. Blant dem Christina Vedø, Lene Tysvær (på sykkelen), Anne Nagell Skogland og Ingunn Våge.
– De kom i mål for kort tid siden, etter blant annet en punktering. de var heldige og fikk god hjelp. Det var første gang for alle å løpe 42 kilometer, men Christina og Ingunn løp cirka 36 kilometer i påsken. De kom i mål på tiden 5,23 timer, skriver Solbjørg Elise Vedø i en melding til oss