Lars Magne Ullvang imponerer i Ungarn. Foto: Norges Padleforbund
En av Lars Magne Ullvang sine konkurrenter er tatt i doping.

Ullvang imponerer i Ungarn

De norske padlerne hadde en sterk start under WC-2 i Ungarn. Spesielt duoen Hakeem Teland (Fana KK) og Lars Magne Ullvang (Tysvær KKK) på K-2 500 m. – Det gikk bra, men vi har mye mer å gå på til i morgen, sier Lars Magne Ullvang.

De ble nr 3 i sin semifinale, padlet på 1:29.93 og er klare for lørdagens finale som går kl.10.45. Kan følges via livestream på www.szeged2017.com.

Lars Magne Ullvang oppsummerer dagen slik:
– På K1 500m fikk jeg en veldig dårlig start, padlet rett i startblokken og ble sendt rett tilbake til start. Det resulterte i at jeg lå på 8. plass på det værste, så jeg måtte jobbe meg opp. Ved målfoto var vi fire stykker som sloss om fjerde plassen. Dette var en duell fordi alle kunne ikke kommer til semifinale, kun de 6 beste, men der er jeg etter en 4. plass. K2 500 m vant vi forsøksheatet, ved å kjøre et veldig bra løp, men vi har mer og gå på på spurten. I semien var det kun de tre beste som gikk videre til a-finale. Vi nummer tre med en veldig solid midtparti og avsluttningen/spurt, men på semien slet vi litt i starten. Nå ser vi veldig fram til morgendagen, hvor alt kan skje, sier Ullvang.

Eivind Andreas Vold og Amund Vold (begge Oslo KK) padlet på sterke 3:12.00 i sin semifinale og er klar for B-finale på K-2 1000 m. Denne finalen går lørdag kl. 09.48 og kan også følges på livestream.

Marte Eirin Solhaug (Asker Ski/Kajakk) kjører sin C-finale på K-1 500 m lørdag kl. 08.31. Hun var tett på ny pers med 1:54.8 i sin semifinale i dag!

I tillegg padlet Lars Magne Ullvang inn til 4. plass i forsøket på K-1 500 m, og er klar for semifinalen lørdag ettermiddag.