Dag Frode Tønnesen scoret tre ganger mot KIL 2. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Dag Frode Tønnesen scoret tre ganger mot KIL 2. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

– Poengene var alt i dag

Stegaberg vant 4-3 over KIL 2. Så mye mer var det ikke å glede seg over mener tremålscorer Dag Frode Tønnesen.

– 4-3 seier og tre poeng. Vi tar med oss 3 poeng på en dårlig dag. Vi har ikke nok tempo i det vi gjør noe som gjør at KIL 2 henger med og får kampen i sitt spor. I tillegg skuffende å se fokuset vårt i andreomgang, mye negativ snakking til både dommer, motspillere og til dels medspillere. Så det var tre poeng som gledet meg etter denne siste kampen før ferien, seier spillende trener Dag Frode Tønnesen.
Tønnesen x 3 og Thomas Stølsvik scoret for hjmmelaget i en kamp det sto 1-1 til pause.
– Vi tar ledelsen 1-0, 2-1, 3-2 og 4-3. Vi viser heldigvis vinneskalle selv om vi får scoringer i mot hver gang vi tar ledelsen, Men 3 poeng i banken, er 3 poeng i banken, sier treneren som gjerne vil takke de som er rundt laget i 5. divisjon.
– Takk til alle på tribunen, takk til kiosk ansvarlig Aud Irene (Eikemo) og takk til alle spillere/apparat rundt laget. Nå fortjene vi ferie alle mann.

Stegaberg-poeng:
Dag Frode Tønnesen 3
Sigbjørn Tysvær 2
Magnus Grindheim 1