PC forsvant fra klasserommet

Lærer Håkon André Waage fikk en dårlig avskjed med 10. klasse på Frakkagjerd Ungdomsskole. En av de siste dagene har noen tatt og stjålet PC-veska hans. – Jeg håper det er «rampestreker» og at de er så voksne at de nå tar kontakt med meg eller politiet i Aksdal, sier Waage.

Fredag 16.juni ble PC-en i en svart pc-veske borte fra et klasserom på ungdomsskolen. Vesken inneholdt også en viktig minnepenn. Både lærer og store deler av elevene (i klasse 10B) var til stede i klasserommet da vesken ble borte. Pc er lærerens private og denne er nå borte, sier Waage som har anmeldt forholdet.

Spøk???
Han håper i beste fall at dette er en spøk fra avgangselevene, som nå kanskje har kommet litt for langt.
– Dette kan nok være en liten spøk som har blitt dratt litt langt, og derfor har blitt vanskelig å gå tilbake med. Både jeg og politiet har forståelse for det, og jeg har ikke noe ønske om at noen skal bli straffet for dette, bare et stort ønske om å få tilbake PC med innhold. Dette er en personlig maskin som inneholder fem år med sykkel, fire år med kommentering, to år med Skjold og diverse filer til lærerjobben, forteller han.
– Så om noen vil levere tilbake, så er du villig til å glemme saken?
– Om den som har gjort dette leverer den tilbake, vil saken bli lagt død umiddelbart.Vil de ikke si det til meg, så ta kontakt med Tysvær lensmannskontor, sier Waage.